Made by Klara

Smile just because you deserve to!

what to do?

Publicerad 2013-11-03 18:54:31 i vardag,

Många frågor i mitt huvud nu. Första och också den största är hur det kommer att gå med den här hemtentan som jag håller på att spåna med nu.. sjukt tråkigt ämne och lite krångligt med referering och sånt men det har börjat lossna.
De andra frågorna är lite trevligare tycker jag.
Eftersom jag snart fyller 20 så vill man ju fira det. men hur?! ska jag orka ha en "stor" fest med alla kompisar eller ska jag bara bjuda de närmsta på en god middag? Men jag vill ju ha en fet fest men ska jag ha den hemma då och orkar jag verkligen med allt krångel?? hmmm...
Den andra också ganska trevliga frågan (beror på hur man ser det iofs) är när jag ska pierca mig i tungan (FÖRLÅT MAMMA <3) för det har jag bestämt mig för att göra efter att ha tänkt och velat göra det väldigt länge. Men när?? efter jag har fyllt år får det bli men man får ju inte dricka alkohol på typ en månad efter det så alltå hänger de två trevliga frågorna ihop... hm.. är sjukt taggad till de båda men det finns ju baksidor med båda! När passar det bäst att inte kunna äta ordentligt och ha en öm tunga? hur klarar man sig då i skolan? ååh.. det får ju bli liksom mellan min födelsedag och jul/nyår så att det hinner läka tills det är partytider igen! haha.
 
 

Om

Min profilbild

Klara

The things we left unsaid are only taking space up in our head.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela