Made by Klara

Smile just because you deserve to!

Udda husdjur?

Publicerad 2009-09-21 00:12:28 i

Idag följde jag med min mor, syrra och mina två syskonbarn till hembygdsparken i ängelholm. mycket mysigt. vi tittade på hamburgerhöns, dvärggetter och kaniner bland annat :) detta väckte en del tankar i min hjärna:

När jag såg kaninerna fick jag sån känsla av att jag saknade tiden när jag hade kaniner, fruktansvärt. det var ju skitmysigt. när jag såg på de söta små kaninerna fick jag tårar i ögonen.
'
jag - aaawww!! :')
mamma - får du dåligt samvete nu?
jag - va? nej! det är du som borde ha det! det var du som matade dem med kål så at de dog..
mamma - jaa, justdet...
'
Jag fattade inte riktigt vad mamma menade, men hon hade säkert någon poäng någonstans.
hon kanske blandade ihop kaninerna med den vandrande pinnen som jag en gång i tiden hade. jag fick den, gjorde jättefint i en burk med löv och sånt i, också ställde jag den i källaren. källaren låter kanske skumt, men i mitt hus så är man ganska ofta i källaren, eftersom det är där man duschar, gör vid sig och har alla kläder så :) iallafall, så glömde jag bort den vandrande pinnen, och någon (några, vad vet jag) vecka senare så kom jag på att den fanns och skulle gå och titta till den. då var det ingen vandrande pinne längre, bara en vanlig pinne. har fortfarande liite dåligt samvete för det..
'
menmen. andra konstiga djur jag har haft att göra med när jag var liten är till exempel sniglar som jag plockade i trädgården och försökte sälja för en krona styck :D det slutade med att pappa mutade min bror till att gå ut och köpa en för att han tyckte synd om mig. nu tycker jag mer synd om min bror. Minns att den första snigeln jag hade hette my också för den delen :)
'
Sen har vi larven Josef :D han var brun/röd och jättegosig och hårig. han bodde i en skokartong vid min säng tills han en dag rymde. hittade honom på gardinen senare, men har rymde tyvärr igen och har inte sett honom sen dess :'( jag som skulle se honom bli en fjäril...
'
aja. jag är faktisk nöjd med min älskade hund, och alla damråttor som ligger och sneakar under sängen.
'
nu ska jag göra klart min läxa, anal-ys.
och Ahmed är bäst, för han gör läxan åt mig ;) haha <3
'
Hittade en larv i Glumslöv i somras som liknade Josef, hihi :')
På tal om konstiga husdjur så kan jag passa på att lägga upp
en bild från grekland på jell-o som ska likna josefines rumpa.
hoppas ni förstår sammanhanget, för det gör inte jag. (y)

Om

Min profilbild

Klara

The things we left unsaid are only taking space up in our head.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela