Made by Klara

Smile just because you deserve to!

Där fick hon för att hon inte la upp den jävla pinnen!

Publicerad 2009-12-07 23:14:12 i

hahahahahaha.
var nyss med min mamma på Willys. När vi handlat klart så var vi så duktiga så att vi tog oss till kassan för att betala maten. Det står en kvinna före oss i kön som har lagt upp sina saker och lägger ner sin tomma korg på högen. jag lägger märke till att det ligger nån liten grön påse med plast över kvar i korgen, men tänker att det säkert är nåt reklamskit hon inte vill ha.
Sen lägger hon inte upp "pinnen" eller vad det heter som man lägger så att nästa kan lägga upp sina varor. Nähe, men då gjorde ju jag det så att vi kunde lägga upp vårt. då börjar mamma mumla nåt om "låt henne betala för mitt också då om hon inte kan lägga pinnen efter sig" jag visste precis vad mamma skulle säga, men tyckte bara det var onödigt att skita i pinnen.
Sen när jag stod och packade ner varorna i påsen så såg jag kvinnan leta efter något att lägga ner i sin påse, som hon tydligen hade glömt.. fattade direkt att det var det gröna plastgrejset. dressingpulver var det tydligen. Så hon fick springa bak och leta upp den, och mamma hade gömt den vid godiset för att det var i vägen när hon skulle lägga på sin korg. xD
Sen när jag och mamma kommit ut ur affären och satt oss i bilen utbrister mamma:
'
- Där fick hon för att hon inte la upp den jävla pinnen!
- hahahaha, vafan mamma!
- Ja, asså jag irriterar mig duktigt på sånt! hon hade säkert fått stryk av sin gubbe därhemma om hon hade glömt den jävla dressingen! Fan att hon inte glömde den!
- hahahahaha, lugna dig?! hahaha
- Ja, men det är en oskriven lag att man lägger upp pinnen efter sig!
- En norm...
-NEJ! en oskriven lag!!!
- Norm betyder oskriven lag...
- N..! jaha. ja det är väl en norm!
- mh, sånt lär man sig i skolan duvet!
- Ja, tur att du kan lite juridik redan! Och sen när du blir advokat ska du sätta dit alla jävlar som inte lägger upp pinnen efter sig, HAHA!
'
'
'
hahahaha, jaa jag måste säga att jag fick mig ett gott skratt. och lite tips för min framtida karriär. haha. min mamma är rätt så rolig ibland ändå! :D

Om

Min profilbild

Klara

The things we left unsaid are only taking space up in our head.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela