Made by Klara

Smile just because you deserve to!

B.I.T.C.H

Publicerad 2013-04-30 00:36:59 i

Babe In Total Control of Herself
 
kom över lite gamla egobilder på datorn nyss. det känns som att jag sett likadan ut hela livet men fan heller!
för 3-4 år sen hade jag sönderblonderat hår, ingen speciell klädstil (minns att jag hade problem med den, usch vad jag inte visste vad jag skulle klä på mig så det blev typ samma tråkiga linnen med nån hoodie och jeans varje dag.. ) och för att inte tala om mina hudproblem.. hade röda prickar i hela ansiktet som jag inte kunde låta bli att pilla på hela tiden.. kunde sitta i klassrummet och börja blöda från ansiktet för att jag pillade för mycket och där äcklas jag bara jag tänker på det än idag :(
 
Känns så skönt att kunna vara vuxen och ta mera kontroll över sitt liv och faktiskt sitt utseende som jag nämnt mest i detta inlägget. Ganska skönt att ha ett jobb också så att man har lite råd att göra det man vill också. Vill jag ha löshår, då har jag löshår! Jag har råd med det (fram tills hösten och plugget börjar iaf hehe) och ingen kan säga att jag inte får! Samma sak om jag vill göra ny piercing eller tatuera mig, ha långa målade naglar eller klackaskor mitt på ljusa dagen och sminka mig hur mycket jag vill. Jag kan gå till gymmet varje dag klockan 6 på morgonen eller elva på kvällen och äta vad jag vill! Jag kan även välja att INTE göra något av detta och fortfarande utsråla självsäkerhet och kräva respekt. Jag kan skriva avtal och föra diskussioner med folk och inte låta dem klanka ner på mig för att jag har någon annan som egentligen betämmer över mig! fy vad skönt det är att vara vuxen, även om det var skönare när man var barn, alltså innan tonåren.
Känner att jag har förändrats mycket de senaste 1-2 åren, kanske mest efter studenten. Känner mig mer bekväm i min position i livet just nu helt enkelt!
 
Hade inte menat att komma in så djupt på detta, men nu blev det så haha!
hade egentligen tänkt mig dessa före och efter bilderna på mig, nu och då.
 
 2009: Lyckades hitta en bild där man till och med ser hur det blöder från mitt ansikte! usch. på de andra och jag ganska mycket sminkad och ja, ni ser ju sjäva. 
 
 
2010:aningen bättre på denna bilden men här var det istället vissa utbrott av extrema hudproblem till dagar då det var helt okej :) under utbrotten tog jag nog ens inga bilder på mitt ansikte.. 
 
Nu: Jag är helnöjd, kan poppa upp någon finne då och då men VAD FAN GÖR DET jag är ju ändå vuxen och skiter i vad de flesta andra tycker! Lite mindre rund om kinderna också! Just kinderna gör ju inte så mycket men de speglar ju resten av kroppen hehe.
 
 
Inte riktigt säker på än om det var en bra idé att lägga ut de gamla bilderna då jag hade bestämt mig för innan att de bara hör hemma längst ner i någon glömd mapp. Men YOLO. hahahahah

Om

Min profilbild

Klara

The things we left unsaid are only taking space up in our head.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela