Made by Klara

Smile just because you deserve to!

Är för trött för att skriva blogg nu men verkar som jag gör det ändå

Publicerad 2012-09-29 01:13:48 i

Tja!
har nu bäddat ner mig i sängen efter en lååång dag! hunnit med mycket, bland annat städa mitt annars kaosaktiga rum, kondistionsträning på gymmet (nya fredagsvanan!) träffat älskling, väla, förfestat hos Sanni med härliga tjejer! Jag var tvungen att va tråkig och åka hem när de skulle ut eftersom jag måste se någorlunda snygg och pigg ut imorgon när det är modevisning xd men jag är inte mindre slut för det!
 
Men en sak kan jag inte bestämma mig på... Som sagt är jag en del på gymmet nu förtiden och jag vet faan inte vad jag ska satsa på för att nå mina mål!! är det omöjligt att ha snygg oplufsig mage men behålla bröst och rumpa? till och med få rumpan lite större kanske? alltid när jag kör mycket kondition blir jag som en pinne :( aja. kör på båda sålänge. Kondition får va fredagsvanan och musklerna på resten tror jag. då blir man väl vältränad för man väl hoppas. annars måste de ju va nåt fel om man inte blir vältränad av tre-fyra styrkepass i veckan och ett konditionspass? okej, inte värsta friskusen eller supermodellen, men i alla fall okej... usch, varför börjar jag tänka så här?!
brukar alltid va tjejen som skiter i vilket och å är glad ändå, lagom av allt och lite mer av det du gillar typ.
Men aaah blir galen, aja skitsamma det får bli som det blir, kommer ändå aldrig ha en drömtjejkropp så skitsamma. random.

Om

Min profilbild

Klara

The things we left unsaid are only taking space up in our head.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela